Family

ALB Donation

by ledjan luli
Created 19 Dec, 2021 | Albania
$0 raised of $50,000 goal 0.00%
  • 0 Donations
  • No deadline
  • 0 Likes
“Ju lutemi më ndihmoni të shëroj djalin”këto janë fjalët e nënës së Meklin! Kjo është dhimbja e madhe që kalon çdo ditë vogëlushi Meklin. Mes lotësh nëna e tij tregon vuajtjet që kalon djali i saj ? Vetëm 4 vjeç është vogëlushi, i cili nëse nuk kryen disa ndërhyrje, do të paralizohet përgjithmonë ? Le ta shpërndajmë postimin për ta ndihmuar vogëlushin. Atij i duhen 34.800Euro ku përfshihet ndërhyrjet dhe qelizat staminale. Çdo ditë që kalon, koha punon kundër tij dhe shëndeti përkeqësohet! Të shpëtojmë të voglin, lotët e të cilit të coptojnë zemrën.?? ? Linku i dhurimit: https://fundjavendryshe.org/donate/ ? GoFundMe: http://www.Gofundme.com/f/meklinabedini ? Paypal: fnfoundationusa@gmail.com ? Paypal Link : https://www.paypal.com/donate?hosted_... ? Numrat e llogarisë: ? Emri i llogarisë Fondacioni Fundjavë Ndryshe ?Emri i Bankës: Raiffeisen Bank ? SWIFT CODE - SGSBALTX ?0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027 ?0021184027 -EUR - AL61202110130000000021184027 ?0031184027 -USD - AL46202110130000000031184027 ?0051184027 -CHF - AL94202110060000000051184027 ? 0041184027 -GBP - AL12202110060000000041184027
There are no donations
No results have been found

Related Campaigns

Take a look at other campaigns in the same category.

Tolong bantu saya Tolong bantu saya
Family
Tolong bantu saya Tolong bantu saya

bantu sayaTolong bantu sayaTolong bantu sayaTolong bantu sayaTolong bantu sayaTo...

$0 0.00%
raised of $1,000
by JOX No deadline
Deneme Yardım Kampanyası
Family
Deneme Yardım Kampanyası

test yardım kampanyası deneme yardım kampanyasıtest yard&#30...

$0 0.00%
raised of $250
by Erdal No deadline
test video
Family
test video

test tet testtt

$0 0.00%
raised of $1,500
by John Doe No deadline